Workshops

Wil je een keer wat anders en actiefs? Ga dan het duel aan met je vrienden of collega’s! Maak kennis met de schermsport: “De kunst van het raken, zonder zelf geraakt te worden”. Bij Daniel Nivard Coaching kunt u verschillende soorten workshops doen. Dit allemaal om zoveel mogelijk op u vraag in te spelen.

Workshop Sabel:

Ga zelf het duel aan!

De Sabel workshop is zeer geschikt om met vrienden of collega’s een duel aan te gaan. Onder leiding van Daniel Nivard leert u de verschillende facetten van de schermsport: aanvallen, verdedigen, het voetenwerk en natuurlijk een stukje tactiek. Dit alles in een zeer ontspannen sfeer. Hierna kunt u zelfstandig een partij schermen waarbij u fysiek en mentaal intensief aan de slag gaat en u het opneemt tegen een vriend of collega. EN GARDE!


– Duur 1-1,5 uur

Wilt u een offerte of heeft u vragen over één van onze workshops? Neem dan contact met ons op:

Contactformulier

Demonstratie:

Flitsende Demo!

Een demonstratie van twee top schermers om u gasten of uzelf te vermaken. In overleg kunnen zij tijdens de demonstratie iets over de geschiedenis van het schermen vertellen, of iets over de technieken en tactieken die worden gebruikt bij het hedendaagse schermen. U weet zeker dat u met de elektronische scoreapparatuur en de 2 toppers meteen de aandacht van uw publiek heeft.


- Duur 0,5 uur

workshop DN-Coaching

Workshop Olympische Schermster:

Met Saskia Van Erven Garcia, Londen 2012!

Saskia is half Nederlands half Colombiaans. Geboren in Nederland en nog steeds wonend, heeft ze de olympische spelen in Londen namens Colombia gehaald. Saskia is meervoudig Nederlands en Colombiaans kampioen en een zeer professioneel atlete.

De workshop wordt gegeven door Daniel Nivard, Maar alles wordt voorgedaan met Saskia, hierdoor ontstaat meteen een flitsend beeld. Na een uur schermen bent u in staat om een duel aan te gaan, dit duel zal eerst tegen elkaar zijn. Na dit duel kunt u met echte elektronische scoreapparatuur Saskia uitdagen voor een duel, waarbij Daniel zal optreden als officiële scheidsrechter.

Een onvergetelijke beleving van de schermsport op het hoogste niveau.


– Duur 1,5 – 2 uur